Registrační příspěvky 2023

^

7. 1. 2023

V pátek se nám už podařilo založit nový střediskový skautský účet, na který budeme v lednu vybírat registrační poplatky.
Jak už jsme avizovali na podzim, jedná se o platbu za obě pololetí a dohromady vybíráme 1500 Kč. (Domluvili jsme se, že v dalších letech budeme tento poplatek vybírat dohromady už jen jednou ročně a to vždy začátkem ledna. Odbouráme tedy platby, které jsme vybírali na začátku školního roku.)

Prosíme, abyste platbu provedli převodem na NOVÝ účet a to s těmito náležitostmi:

Číslo účtu: 2302429098 / 2010
Částka: 1 500 Kč (1 000 Kč v případě níže vyjmenovaných rádců)
Poznámka: jméno člena
Variabilní symbol: 2300
Pozn: pokud platíte za více členů, napište do poznámky všechna jména i částky.
!!!V případě zájmu lze vystavit fakturu pro platbu z firemních benefitů. V takovém případě se prosím co nejdříve ozvěte. S ohledem na vznik střediska a nastavování jednotlivých záležitostí nám to letos může trvat trochu déle. Děkujeme za pochopení.
Pro snazší platbu přikládám vygenerovaný QR kód – stačí jen dopsat částku a jméno dítěte/dětí do poznámky.
IMG_1251.JPG
Rádci, kteří se podílí na vedení družin, mají tento poplatek drobně snížen na 1 000 Kč, jako poděkování za jejich práci. Jedná se o Lucku, Amálku, Ještěrku, Rozinku, Adama, Opičáka, Myšáka, Matěje, Balvana a Jindru.
Protože se jako každý rok v lednu uzavírá registrace – aktualizace stávajících a nových členů oddílů a střediska a platí se registrační poplatek nadřízené jednotce – je potřeba platbu provést nejpozději do neděle 26. 1. 2023.
 
Důležitá poznámka!
Je možné, že může být pro někoho platba příspěvků komplikovanější. V takovém případě se na nás, prosím, obraťte a vyřešíme to individuálně. 😉
 

Děkuji a přeji pohodový začátek roku. 🙂

S pozdravem Petr Sůkal – Marcel

Další zápisky